2.9.15

Wrap up: Augustus 2015


Het is het begin van september, tijd om samen te vatten wat in augustus las. Ik las zeven boeken en ik ben blij met vrijwel alle boeken die ik gelezen heb. Een fijne lees maand dus! Van bijna alle boeken is een recensie te vinden en van sommige boeken komt nog een recensie online, die kun je dus nog verwachten. Nu over naar de boeken die ik afgelopen maand las.


Daughter of Deep Silence door Carrie Ryan - 9/10. Recensie / Koop het boek
Toen ik dit boek langs zag komen heb ik hem meteen op mijn nog te lezen lijstje gezet. Het beschrijving sprak mij erg aan. Het gaat over een meisje die een aanval op een cruise schip overleefd. Samen met haar zijn er nog twee mensen die het ook overleven, maar zij vertellen een heel ander verhaal. Ze besluit wraak te willen nemen. En ik ben zo blij dat ik dit boek gelezen heb, ik heb er enorm van genoten. 

The Devil You Know door Trish Doller - 7.5/10.  Koop het e-boek
Dit boek besloot ik tijdens mijn vakantie te lezen op mijn e-reader. Ik had hem langs zien komen op verschillende blogs, maar wist eigenlijk niet goed waar het over ging. Ik vond het een leuk boek. We volgen een meisje die na een moeilijke tijd in haar leven op zoek is naar wie ze nou eigenlijk is. Ze wordt verliefd en komt in een situatie terecht waarvan ze niet goed weet wat ze er mee moet. Ook zijn er een aantal mysterieuze verdwijningen die het verhaal spannend houden.  

The Girl in 6E door A.R. Torre - 8.5/10.  Koop het boek
Over dit boek had ik veel goeds gelezen en gehoord. Een spannende thriller maar met een twist. De hoofdrolspeelster werkt namelijk als een webcam girl. Ze is al 3 jaar lang niet meer buiten geweest omdat ze altijd de neiging heeft iemand te vermoorden. Om dat te voorkomen heeft ze zich dus in haar huis opgesloten en doet ze alles vanuit haar huis. Tot ze iets tegenkomt wat alles in de war schopt. Ik vond dit echt een fijn spannend boek. Anders dan de andere thrillers die ik gelezen heb. Ik had het in een dag uit.

Do Not Disturb door A.R. Torre - 7/10.  Koop het boek
Na het eerste deel zat ik zo in het verhaal en in de schrijfstijl van A.R. Torre dat ik besloot meteen het tweede deel te lezen. Deze vond ik iets minder spannend en ik kon me iets minder inleven in het verhaal. Maar dat kan ook komen omdat ik ze zo snel na elkaar las. Ook dit boek las ik binnen een dag uit! Heerlijk zulke snelle boeken tussendoor. 

The Queen of the Tearling door Erika Johansen - 8.5/10. RecensieKoop het boek
Dit boek lag al een tijdje bij mij op de plank, maar elke keer weer koos ik ervoor om een ander boek te lezen. Deze maand besloot ik dat het maar eens tijd was dat ik dit boek ging lezen. En wat ben ik daar blij mee! Ik vond het een leuk, origineel fantasy verhaal. De verhaallijn op zich is misschien niet origineel, maar de manier waarop de karakters met situaties om gaan is eens wat anders dan in andere fantasy boeken. En een sterke vrouw in de hoofdrol! Vind ik altijd fijn.

Out of the Easy door Ruta Sepetys - 9/10. Recensie / Koop het boek 
Dit boek stond al een hele tijd in mijn kast en deze maand besloot ik hem te lezen. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik vond het een mooi, leuk, ontroerend boek met een sterke vrouw in de hoofdrol.

Ripper door Isabel Allende - 7/10.  Koop het boek
Het heeft even geduurd voordat ik goed in het verhaal van dit boek zat. Het boek is vrij groot waardoor hij wat intimiderend overkomt, dus ik ben bang dat ik me daar een beetje door heb laten be├»nvloeden. Maar toen ik eenmaal in het verhaal zat vond ik het een leuk boek. Niet heel spannend, ondanks dat het een mysterie moet zijn. Maar het duurde wel echt lang voordat ik door had wat er nou precies gaande was. De schrijfstijl is anders dan dat ik gewend ben, maar dat is ook wel eens goed. Ben blij dat ik dit boek van mijn TBR lijstje af kan strepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten