22.1.16

Read: Killing Sarai - J.A Redmerski

Killing Sarai door J.A. Redmerski
Uitgever: J.A Redmerski
Genre: New Adult Mysterie
Aantal pagina's: 268
Uitgave: Ebook
Serie: In the Company of Killers #1

'Sarai was only fourteen when her mother uprooted her to live in Mexico with a notorious drug lord. Over time she forgot what it was like to live a normal life, but she never let go of her hope to escape the compound where she has been held for the past nine years.

Victor is a cold-blooded assassin who, like Sarai, has known only death and violence since he was a young boy. When Victor arrives at the compound to collect details and payment for a hit, Sarai sees him as her only opportunity for escape. But things don’t go as planned and instead of finding transport back to Tucson, she finds herself free from one dangerous man and caught in the clutches of another.

While on the run, Victor strays from his primal nature as he succumbs to his conscience and resolves to help Sarai. As they grow closer, he finds himself willing to risk everything to keep her alive; even his relationship with his devoted brother and liaison, Niklas, who now like everyone else wants Sarai dead.

As Victor and Sarai slowly build a trust, the differences between them seem to lessen, and an unlikely attraction intensifies. But Victor’s brutal skills and experience may not be enough in the end to save her, as the power she unknowingly holds over him may ultimately be what gets her killed.

This is their story…'  (goodreads)


Deze serie zag ik al een aantal keren langs komen op Youtube, hij is namelijk erg geliefd onder een groepje youtubers en ik had dit boek dan ook op mijn nog te lezen lijstje staan. Toen ik hoorde dat Lainey en Riley een readalong organiseerde voor deze serie besloot ik het eerste boek te lezen. 

Sarai is een meisje dat al negen jaar lang gevangen wordt gehouden door een Mexicaanse drug lord. In vergelijking met de andere meisjes heeft ze het daar best 'goed', ze is namelijk favoriet. Ze heeft in deze negen jaar een heleboel gezien en gehoord en is al een tijd op zoek naar een uitweg. Als ze dan een Amerikaanse huurmoordenaar tegenkomt besluit ze zich in zijn auto te verstoppen en zo te ontsnappen. 

Victor Faust, de Amerikaanse huurmoordenaar, is al van jongs af aan in training bij een geheime groep. Hij is een van de beste huurmoordenaars die er zijn. Als hij Sarai in zijn auto vind weet hij niet wat hij met haar aanmoet. Moet hij haar redden, gebruiken of vermoorden...

Ik moest in het begin van het verhaal een beetje inkomen. Dan ben je vooral nog bezig met de ontsnapping van Sarai en een Victor die geen idee heeft wat hij moet doen. Maar naarmate er nieuwe dingen gebeuren en het verhaal keer op keer een nieuwe twist krijgt, kon ik niet meer stoppen met lezen.

Ik kan niet teveel vertellen, want dan verklap ik dingen die leuker zijn om zelf te lezen. Maar halverwege het verhaal gebeurt er iets wat het verhaal helemaal open haalt. Je hebt geen idee meer welke kant het verhaal nu op moet. En om eerlijk te zijn vond ik het tweede gedeelte een stuk leuker en interessanter. Daarnaast ontwikkeld de relatie tussen Sarai en Victor zich nu een stukje sneller wat het verhaal voor mij ook leuker maakt. 

Dit boek valt onder de categorie 'new adult', een categorie die vaak bekend staat om de romantiek en vele seks scènes. Ik had dan ook verwacht dat ik dit veel zou tegen komen in dit boek, maar dat viel heel erg mee. In het tweede deel van het verhaal kwam je dit zeker wel tegen, maar helemaal niet heel veel of oncomfortabel. Ik vond de scenes goed geschreven en passen binnen het verhaal. 

Door het gehele boek vind ik dat J.A. Redmerski een fijne schrijfstijl heeft. Het leest lekker snel weg, je wil blijven lezen omdat je wil weten wat er gebeurd. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Sarai en Victor wat ik erg prettig vond.   

Ik vond het een leuk boek met genoeg mysterie en romantiek om je aan het lezen te houden. Dit is het eerste deel in een serie waar nu 5 boeken van uit zijn en ik ben dan ook benieuwd naar het volgende deel.

Cijfer: 4/5


Geen opmerkingen:

Een reactie posten