15.3.16

Top Ten Tuesday: Lente TBR

Top Ten Tuesday: Lente TBR; thestoryhour.nl

Top ten tuesday wordt georganiseerd door The Broke and the Bookish. Elke week is er een thema en daar maak je dan een lijstje van. Deze week was het thema 'top tien boeken op mijn lente TBR'. Nou ben ik niet iemand die elke maand een tbr maakt en zich daar dan aan houd, maar ik vond het wel leuk om tien boeken bij elkaar te verzamelen die ik het komende seizoen graag zou willen lezen. Of dat uiteindelijk ook allemaal gaat lukken weet ik natuurlijk nog niet zeker, maar ik vind het een leuke stapel boeken. Bij deze de 10 boeken die ik graag zou lezen tijdens de lente:


1. The Shore door Sara Taylor

2. Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe door Benjamin Alire Sáenz

3. Night Owls door Jenn Bennett

4. The Big Lie door Julie Mayhew

5. A Gathering of Shadows door V.E. Schwab

6. The Chimes door Anna Smaill

7. A Visit from the Goon Squat door Jennifer Egan

8. The Girl at Midnight door Melissa Grey

9. The Interestings door Meg Wollitzer

10. Vivian Verses the Apocalypse door Katie Coyle

Verder heb ik ook nog twee series die ik graag zou beginnen. De Falling Kingdoms serie en de Raven Cycle serie. En de komende maanden komen er ook weer een aantal nieuwe boeken uit die ik al besteld heb zoals The Winners Kiss en A Court of Mist and Fury. Bij elkaar een lekker grote stapel boeken voor de komende maanden. 

Wat staat er om jou lente TBR?Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen